Elokuvan hahmot

Lastenkodin lapset

Lastenkodin lapset

Bea Toivonen, Eemeli Hölttä, Viljami Lahti, Jenni Lausi, Osmo Hakulinen Helmi Lahti & Irina Kalenius

 Lastenkodin johtajatar, Minna Pinna, on nimennyt lapset numeroilla, sillä hänestä se on kätevämpää kuin nimien muistaminen. Lastenkodissa on muutenkin melko ankeaa, sillä siellä on tiukat säännöt eikä Minna Pinnan valvovan silmän alla saa päättää mistään itse. Lapset kuitenkin toivovat, että tähän on tulossa muutos, kun Pekki (Numero 4) karkaa ja lähtee etsimään heille ratkaisua tähän tilanteeseen.

Eveliina (Numero 1) on 6-vuotias ja lapsijoukon nuorin. Eveliina on kikattava ilopilleri ja puhelias pohdiskelija. Hän on usein äänessä ja aina menossa mukana tilanteesta ja leikistä riippumatta.

Timi (Numero 2) on 8-vuotias ikiliikkuja, joka harvoin haluaisi pysyä paikallaan. Timi on urheilullinen ja hän pitää kaikista peleistä ja leikeistä, varsinkin jalkapallosta.

Ilmari (Numero 3) on 10-vuotias, letkeä ja leppoisa kaveri, joka ei pienestä kavahda. Ilmarin yksi lempipuuhista on syöminen ja siksi lastenkodin arki häntä harmittaakin, sillä Minna Pinna on lievästi sanottuna surkea kokki.

Pinja (Numero 5) on 7-vuotias ja Pekin suloinen pikkusisko. Pinja on kiltti ja todella eläinrakas. Hänen paras kaverinsa on hänen pehmolampaansa Mää.

Heikki (Numero 6) on 10-vuotias ja Pekin paras kaveri. Heikki on joukkion sanavalmis vitsiveikko ja kujeilija, joka keppostelee aina sopivan tilaisuuden tullen.

Amanda (Numero 7) on 9-vuotias aurinkoinen tyttö. Amanda rakastaa esiintymistä, etenkin laulamista ja hänet saattaakin yllättää usein laulamasta harjanvarteen itse keksimiä hittejään.

Matilda (Numero 8) on 9-vuotias. Hän on joukon järkevin, mutta hieman ujo luonteeltaan. Matildan lempipuuhiin kuuluu musiikin kuuntelu, lukeminen ja piirtäminen.