MÄÄ-pehmolammas sai unelmiensa kesätyön ja roolin uudesta Onneli ja Anneli -elokuvasta

MÄÄ-pehmolammas sai unelmiensa kesätyön ja roolin uudesta Onneli ja Anneli -elokuvasta

Helsingin Sanomien kanssa toteutettu pehmolelucasting on päättynyt. Hakemuksia tuli huima määrä, yhteensä yli 250 kappaletta.

Tärkeään rooliin etsittiin pehmolelua, jonka tehtävä uudessa Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuvassa on toimia orvon Pinja tytön rakkaana pehmoleluna. Ohjaaja Saara Cantell toivoi, että valittava pehmolelu olisi pehmoinen ja sopivan kokoinen kulkemaan pienen tytön matkassa läpi elokuvan.

Kuusihenkinen lastenraati valitsi päärooliin MÄÄ -lampaan. Perusteluina lastenraati kertoi valinnalleen mm. sen, että MÄÄ oli lähetetyn kuvan perusteella reippaan oloinen ja tottunut matkustamaan. MÄÄ-lampaan omistaa hämeenlinnalainen Siiri (3v). Lastenraadin jäsenet olivat: Eetu ( 5 v),  Rebekka (7v), Celia (8v), Olli (8v), Vera (7v) ja Fiia (9 v).

Lastenraati
(näet kuvan suurempana klikkaamalla sitä)

“Rooliin haluavia pehmoeläimiä tuli niin valtava määrä – ja niin suloisia, halattavia ja persoonallisia, etten olisi ikinä pystynyt yksin tekemään valintaa! Onneksi lapsiraati oli taitava ja tehokas! Lapset perustelivat valintansa hienosti, ja saimme pääpehmoksi parhaan mahdollisen.”
kommentoi Saara Cantel valintaa.

Hakemusten taso oli erittäin laadukas ja lastenraati päätti valita pääroolin lisäksi myös kolme muuta pehmoa elokuvan sivurooleihin. Valitut sivuroolipehmot ovat Kettuli-kettu, Siiri-possu ja Vadelma-pupu.

MÄÄn rooli alkaa kuvasten alkaessa 19.7 ja päättyy elokuun lopulla. Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen saa ensi-iltansa elokuvateattereissa tammikuussa 2017.