Uutiset

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen –elokuvan kuvaukset alkoivat!

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen –elokuvan kuvaukset alkoivat!

Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuvan kuvaukset alkoivat tiistaina Loviisassa. Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset perustuva elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli –elokuville. Ohjaaja Saara Cantellin mukaan elokuvasta on tulossa tähän asti saagan jännittävin elokuva.

“Aloitimme kuvaukset Tingelstiinan ja Tangelstiinan puutarhaan sijoittuvilla kohtauksilla. Epävakainen alkukesä piti viime hetkeen asti jännityksessä, mutta Loviisan magia ei pettänyt: saimme taas tarvitsemamme aurinkoisen sään. On ollut aivan ihana päästä heittäytymään jälleen Onnelin ja Annelin maailmaan! Kuvausryhmä on jo edellisistä elokuvista tuttu ja yhteen hitsautunut, joten ensimmäisenä päivänä olo oli kuin iloisessa luokkakokouksessa. Mukaan tulleet uudet aikuis- ja lapsinäyttelijät tuovat tuoretta säpinää.”
kommentoi ohjaaja Saara Cantell kuvausten keskeltä.

Myös Onnelia ja Annelia näyttelevät Lilja Lehto ja Aava Merikanto olivat iloisia päästessään jälleen sukeltamaan Kissanmintun kaupungin taianomaisiin seikkailuihin. Elokuvan ensi-ilta on tammikuussa 2017.