Onneli ja Anneli -elokuvat saavat jatkoa!

Loppukesästä kuvattava Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen -elokuva saa ensi-iltansa kevättalvella 2017

Onneli ja Anneli -elokuvat saavat jatkoa kun uuden Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen-elokuvan kuvaukset alkavat loppukesästä 2016. Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset perustuva elokuva saa ensi-iltansa kevättalvella 2017.  Aiempien Onneli ja Anneli -elokuvien tapaan edellisistä elokuvista tuttu kaupunki Loviisa muuttuu taas Kissanmintun kaupungiksi, jossa Ruusukuja sijaitsee. Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen -elokuvaa on tekemässä sama ydinjoukko kuin aiemminkin: elokuvan ohjaa Saara Cantell, käsikirjoittaa Sami Keski-Vähälä ja tuottaa Teea Hyytiä ja Sari Lempiäinen Zodiak Finlandilta.

Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen on kolmas valkokankaalle kuvattava Onneli ja Anneli -elokuva. Vuonna 2014 ensi-iltansa saanut Onneli ja Anneli sekä vuoden 2015 Onnelin ja Annelin talvi ovat yhteensä keränneet yli 400 000 katsojaa.

Synopsis

Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuva on itsenäinen jatko-osa aiemmille suuren suosion saaneille Onneli ja Anneli -elokuville. Elokuvassa Onneli ja Anneli ovat kaksi ihan tavallista pikkutyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa Ruusukujalla. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin talon lähelle avataan uusi lastenkoti ja sieltä karkaa poika nimeltä Pekki. Pekki päätyy asumaan Onnelin ja Annelin rantamajaan ja kertoo tytöille, kuinka ankeaa elämä lastenkodissa on johtajatar Minna Pinnan tiukassa komennossa. Onneli, Anneli ja Pekki perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin, jotta lastenkodista tulisi taas iloinen paikka. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on taasen salaperäinen Rouva Ruusupuu.