Elokuvan hahmot

Urho Ulpukka

Urho Ulpukka

Jaakko Saariluoma Urho Ulpukka, taiteellinen poliisimestari, huomaa heti kuka on rehellinen ja kuka epärehellinen. Ulpukka on ujo ja vailla rakkautta. [foogallery id=”1118″] Lue lisää »

Rouva Rosina Rusina

Rouva Rosina Rusina

Johanna Af Schulten Rouva Rosina Rusina on Onnelin ja Annelin kärttyisä naapurin leski. Rosina myy liikkeessään säästöpossuja ja kärsii yksinäisyydestä. Tyttöjen myötä hän saa uuden elämän. [foogallery id=”1110″] Lue lisää »

Arska

Arska

Samuli Vauramo Arska on taloudellisissa vaikeuksissa oleva ketterä jäätelökauppias, joka sortuu hetkeksi rikoksen poluille. [foogallery id=”1107″] Lue lisää »

Petteri

Petteri

Elias Koistinen Petteri on Onnelin veli, joka ei anna periksi kohdatessaan arvoituksia. Petteri tykkää Onnelin ja Annelin seurasta ja yrittää tuppautua mukaan keinolla millä hyvänsä. [foogallery id=”1096″] Lue lisää »

Tingelstiina ja Tangelstiina

Tingelstiina ja Tangelstiina

Elina Knihtilä ja Kiti Kokkonen Tingelstiina ja Tangelstiina viljelevät salaista puutarhaa, josta ovat peräisin kaikki suurten juhlien koristeet. Tädeillä on hallussaan salaista tietoa monenmoisista asioista ja he osaavat elää hetkessä. [foogallery id=”1089″] Lue lisää »

Rouva Ruusupuu

Rouva Ruusupuu

Eija Ahvo Rouva Ruusupuu on tarinan hyvä haltija, pikkuruinen ja utelias mummeli, joka rakentaa taloja tarvitseville mutta ei kerro todellisia tarkoitusperiään. [foogallery id=”1081″] Lue lisää »

Onneli ja Anneli

Onneli ja Anneli

Onneli on yhdeksänlapsisen perheen keskimmäinen ja tottunut suureen sekamelskaan ja sopeutumaan uusiin tilanteisiin. Onneli on kekseliäs ja neuvokas ja pitää kaikesta kauniista. Hän haaveilee siitä, että voisi joskus leikkiä rauhassa parhaan kaverinsa Annelin kanssa. Annelin töilleen omistautuneet vanhempansa ovat eronneet ja Anneli asuu vuoron perään molempien luona. Anneli on rämäpäinen ja tottunut huolehtimaan itsestään eikä… Lue lisää »