Onnelin ja Annelin talvi –elokuva on kerännyt yli kaksisataatuhattaa katsojaa

Samaan on tänä vuonna yltänyt vain neljä muuta kotimaista elokuvaa!

Lokakuussa ensi-iltansa saanut Onnelin ja Annelin talvi -elokuva rikkoi 200 000 katsojan rajan. Elokuvan on tähän mennessä nähnyt 202 095 katsojaa. Saara Cantellin ohjaama ja Zodiak Finlandin tuottama elokuva on viides kotimainen elokuva tänä vuonna, jonka on nähnyt yli kaksisataatuhatta ihmistä

”Yhdessä koko Onnelin ja Annelin talven työryhmän kanssa riemuitsemme maagisen 200 000 katsojan rajan ylittymisestä”, tuottajat Teea Hyytiä ja Sari Lempiäinen kommentoivat tyytyväisenä. ”Talvi on vasta alkamassa ja uskomme, että vielä on monta pientä ja vähän isompaakin katsojaa, jotka eivät ole nähneet Onnelin ja Annelin ja pikkuruisten Vaaksanheimojen seikkailua. Onnelin ja Annelin talvi on toivottavasti vielä pitkään elokuvateattereissa”.

Onnelin ja Annelin talvi –elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen samannimiseen kirjaan, joka on järjestyksessä toinen neljästä Onneli ja Anneli -kirjasta. Elokuvan pääosissa nähdään Aava Merikanto (Onneli) ja Lilja Lehto (Anneli). Elokuvan levittäjä on Nordisk Film.

Onnelin ja Annelin talvi –elokuvan pääyhteistyökumppanit ovat Loviisan kaupunki, Kannustalo ja Elisa.

Katso elokuvan traileri tästä:https://www.youtube.com/watch?v=zAUgG705Nl8